App: Ny introduktion för appanvändare

För användare som laddat ned appen och skapat ett nytt konto (och alltså inte fått kontot skapat via en inbjudan av en administratör) har vi nu uppdaterat lite i den lilla introduktionen man möts av när man precis kommit in i appen.

Det första man möts av är inget nytt – en liten ”introduktionsfilm” spelas upp där appen beskrivs i korta drag. En ”Att göra” dyker sedan upp.

1

Trycker man därefter på ”Att göra” så får man ange vilken typ av företag man har. Anger man aktiebolag som bolagstyp och därefter ett korrekt organisationsnummer så fylls kundkortet automatiskt med företagsnamn, adress etc. Men man kan också välja att hoppa över detta steg till en början!

3

I efterföljande steg möts man utav 5 olika alternativ med förslag på vad man kan göra med appen: hitta en redovisningsbyrå att koppla sig mot (Mötesplatsen), skapa en kundfaktura, registrera ett kvitto, skapa en körjournal, eller skapa en tidrapport. Genom att trycka på något av förslagen blir man direkt skickad till rätt sektion av appen!

2